MP Byggesagkyndig

Anmeldelser af MP Byggesagkyndige

Læs hvad vores kunder siger om os

EN YDERST PROFESSIONEL OG GOD SERVICE​

En yderst professionel og god service. Pligtopfyldende arbejde, kan ikke sætte en finger på de tilsyn de har lavet hos os, i forbindelse med vores nybyg hus. Altid nem at komme i kontakt med, dygtige til at give info og forklaringer til bla. en som mig, der intet viden har inden for byggeri. Jeg vil til en hver tid anbefale MP Byggesagkyndig til venner og bekendte.
Kristine Bine Hansen

Super god fyr der gennemgik ejendommen…

Super god fyr der gennemgik ejendommen sammen med mig, hvilket faktisk betød at jeg ikke bød på den ejendom, så det var gode 4000 kr. givet ud frem for en KÆMPE overraskelse ved køb af ejendom. Kom til tiden og var meget præcis, dygtig og ærlig omkring tingene.
Mona Pertho

Vi havde en super god fejl- og mangel…

Vi havde en super god fejl- og mangel gennemgang af vores nybyggede rækkehus. Byggesagkyndig var meget grundig og gav sig tid til at forklare os undervejs, hvad han fandt. Vi følte os meget trygge. Senere på dagen fik vi en rapport, hvor alle fejl og mangler var beskrevet samt tilhørende billeder.
Signe Cecilie

TRÅDTE TIL MED MEGET KORT VARSEL

MP byggesagkyndig trådte til med meget kort varsel, og leverede en grundig og troværdig gennemgang af det hus vi var ved at købe. På alle måder en god oplevelse.
Lars Smith Christoffersen

Knald god oplevelse fra start til slut

Vi er netop flyttet ind i vores nybyggede hus, og indledningsvis i processen var vi i tvivl om hvorvidt en ekstern byggesagkyndig var nødvendig og pengene værd. Trods et rigtig godt byggeforløb med relativt få problemer, har det været Alt som det skal være at have MP Byggesagkyndig med undervejs. Det gav os en ro i projektet at have en professionel med undervejs, som udover det bygge-faglige også har stået for koordineringen med byggeleder i forhold til håndværkerne og de forskellige stadier der skulle gennemgås i byggeriet. De udførlige og overskuelige rapporter over fejl og mangler, der troligt fulgte hver inspektion af byggepladsen, gav os mulighed for at følge med i byggeriets fremgang. Vores byggesagkyndige var punktlig, professionel og opfølgende, og vi følte os meget godt mødt. Det er fuld plade herfra, og et STORT 5tal til MP Byggesagkyndig.
Martin larsen

Grundige og kompetente

Grundige og kompetente. Alle pengene værd! Morten Damm​

SUPER SERVICE!​

Bestilte MP byggesagkyndig til at bistå os ved en foraflevering på et nyt hus. De var meget grundige og professionelle. Der blev fundet mange flere rettelser/fejl, end vi selv ville have opdaget. Samtidig fik vi en fin rapport med billeder efterfølgende. Vil helt klart anbefale dem til alle som har behov for en byggesagkyndig.
Ronni

FANTASTISK SERVICE

Til vores byggeri har vi benyttet os af Richard fra MP Byggesagkyndig. Sublim service og lynhurtig respons fra Richard igennem hele forløbet, også i weekenden. Yderst professionel og kompetent gennemgang af murværk samt slutaflevering af vores nye hus. De varmeste anbefalinger skal lyde herfra. Dbh. Jørgen.
Jørgen Vestergaard

Rigtig godt og professionel byggesagkyndig

Vi har indtil videre haft en rigtig godt oplevelse med MP Byggesagkyndig. Vi er stadig i gang og indtil videre var Richard og Yunus meget godt med at holde en dialog med byggefirmaet og pege på hvad skal det laves om og hvad vi skal være opmærksom på. Alt i alt følger vi os trygge i at vores byggefirma levere i den rigtig kvalitet og uden byggesjusk. Konstantin Volynskiy​

Klar til at starte dit projekt?

Arbejd med os!

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig!