Byggesagkyndig huskøb - Professionel gennemgang af bolig

Det er ikke altid, at alt fremgår i tilstandsrapporten, og derfor kan det være en god idé at tage kontakt til en byggesagkyndig, inden man laver en stor investering.

Byggesagkyndig huskøb - Professionel gennemgang af bolig

Det kan være en kæmpe fordel at bruge en byggesagkyndig til huskøb, så du sikrer, at der ikke er noget galt med ejendommen. Det er ikke altid lige nemt at opdage mangler i boligen, hvis man ikke er trænet til det.

Her vil en byggesagkyndig grundigt vurdere den bolig, du ønsker at købe, hvorefter vedkommende vil komme med deres vurdering. På den måde får du de bedste forudsætninger for at få det hus, du drømmer om.

Hvorfor bruge en byggesagkyndig til huskøb?

Når man skal købe et hus, er der mange ting, man skal tage højde for. En byggesagkyndig til huskøb, kan hjælpe dig med at få ro i maven omkring dit køb. Her vil vi nøje gennemgå tilstandsrapporten, samt tjekke boligen for at sikre, at der ikke er problemer.

Det kan hurtigt blive en meget dyr fornøjelse, hvis man køber et hus med skimmelsvamp eller andre problematikker, som bestemt ikke er ønsket ved et huskøb. Vi gennemgår boligen, boligtjek, så du slipper for ubehagelige overraskelser. 

Derudover tilbyder vi også rådgivning til kontrakten og forhandlingen, så du kan være sikker på at få den bedst mulige aftale.

Kompetent og professionel byggesagkyndig til huskøb

Hos MP Byggesagkyndig går vi op i de små detaljer. Vores team er kompetente og uddannede i at finde de mindste fejl og mangler. Du kan derfor trygt regne med, at vi gennemgår jeres kommende bolig og tilhørende tilstandsrapport dybdegående.

Skulle vi finde noget, som indgår som en mangel eller ufærdig løsning af boligen, hjælper vi også med at inddrage det i forhandlingen, hvis dette ønskes. Der kan derfor være penge at spare ved at vælge en byggesagkyndig til huskøb.

Vi tilbyder også vores faglige rådgivning til dig, der skal i gang med en stor tilbygning eller har overtaget en ældre ejendom. Læs mere om, hvilke ydelser vi tilbyder, og alt hvad du skal vide som ny køber.

Hvem er vi?

Hos MP Byggesagkyndig tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning til huskøb, renoveringer, tilstandsrapporter og meget mere.

 

Det er vigtigt for os, at vi giver dig de bedste forudsætninger for at træffe den rigtige beslutning, om end du skal bruge en byggesagkyndig til huskøb, renovere boligen eller noget helt tredje. Vi lytter derfor altid til dine behov og rådgiver herudfra. 

Har du spørgsmål eller lignende, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi er klar til at hjælpe med dit næste byggeprojekt som din kompetente byggesagkyndig og byggerådgiver. Indhent et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

Læs mere om byggesagkyndig Nordsjælland her. 

Bygningstilsyn: Sikkerhed og kontrol under byggeri