MP Byggesagkyndig

Ydelser

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Din byggesagkyndig byggerådgiver

Skal du overtage en ældre ejendom, bygge nyt hus, gennemgå tilstandsrapport, eller foretage en stor om- og tilbygning?

Alle har ret til en byggesagkyndig

Faglig og professionel rådgivning til fair priser

Vi mener alle ejendomshavere har ret til faglig, professionel og kompetent rådgivning til fair priser. Et ejendomsprojekt kan for de fleste være en stor mundfuld, hvorfor det kan give mening at søge hjælpe fra en byggesagkyndig, så man er sikker på, at komme godt i mål med byggeprojektet. 

Hos MP Byggesagkyndig er vi som bygningskonstruktører faglært til at give dig retvisende rådgivning i forbindelse med dit boligkøb eller byggeprojekt. Vi sørger for at du træffer den helt rigtige beslutning i forhold til dit byggeprojekt, fremtidige køb eller renoveringsprojekt hele vejen igennem processen. Desuden kan vi også hjælpe med byggestyringen af et ejendomsprojekt.

Markedets fortrukne byggesagkyndig og byggerådgiver

Skal du overtage en ældre ejendom, bygge nyt hus, gennemgå tilstandsrapport, foretage en stor om- og tilbygning eller have hjælp til et byggetilsyn, kan du med god grund kontakte MP Byggesagkyndig, så vi kan guide det godt videre med dit byggeprojekt. 

Ved hver bolig/ejendom arbejder vi som byggesagkyndig og byggerådgiver ud fra princippet om, at rådgivning altid leveres med udgangspunkt i den individuelle sag, som er tilrettelagt den enkelte bygherres behov. Vi mener, at den rette rådgivning og byggetekniske udsyn er afgørende for et byggeprojekt og kan spare en for uhensigtsmæssige udgifter.

få hjælp af en byggerådgiver

Syn og skøn

Byggerådgiver

få din byggerådgiver til at hjælpe dig med dit byggeprojekt

Boligtjek

tilbygning og renovering med byggesagkyndig og byggerådgiver

Renovering og ombygning

Byggetilsyn

Afleveringsforretning

1-5 års gennemgang, boligtjek, boligsyn, køberrådgivning,

1-5 års gennemgang

Køberrådgivning

rådgivning om fugt og skimmelsvamp ved byggeteknisk rådgivning

Fugt og skimmelsvamp

9/9