MP Byggesagkyndig

Boligtjek

Boligtjek

Hos MP Byggesagkyndig  hjælper vi husejer trygt igennem deres boligudfordringer i forbindelse med et boligtjek, gennemgang af tilstandsrapport, rådgivning ved renovering/nybyg, eller ved opstået fugt/ skimmelsvamp.

Skal du sælge dit hus, din lejlighed eller rækkehuset. og har du brug for et indledende boligtjek? Et indledende boligtjek kan fremhæve fejl og mangler ved ejendommen inden tilstandsrapporten bliver udarbejdet og dermed har sælger en mulighed for at rette op på og undgå en dårlig tilstandsrapport.

 

Dette værktøj hjælper mod en bedre tilstandsrapport, og giver et overblik over fejl og mangler. 

Efter gennemgangen af fejl og manglerne, udarbejdes et prisoverslag, som afspejler de punkter, som sælgeren ønsker at gøre noget ved. Resultatet bruges i vurderingen af om håndværkerarbejdet kan medføre en højere ejendomsværdi.

 

Der udarbejdes en rapport som hjælper med at notere skader, fejl og mangler. Rapporten fotodokumentere opgaven og beskriver hvad fejlen er, samt hvordan det skal udbedres, så sælgeren kan indhente konkrete tilbud fra håndværkere på udbedringen af de påpegede punkter. På denne måde fås en bedre tilstandsrapport.

  • Grundig byggeteknisk gennemgang af bygningen.
  • Besvarelse af spørgsmål i har til ejendommen bygningsdele, skader, fejl og mangler.
  • Rådgivning ift. eventuel renovering af ejendommen inden salg.
  • Prisoverslag på de forventede udbedringsomkostninger. 
  • Rådgivning af ejendommen som helhed sammenlignet med tilsvarende ejendomme.

Under gennemgangen besvarer vi jeres spørgsmål. I er velkomne til at skrive notater, da besigtigelsen bliver mundtlig. Rapport kan tilkøbes.

0-99 kvm –     3.000 kr. inkl. moms. 

100-199 kvm – 3.500 kr. inkl. moms. 

200-299 kvm – 4.000 kr. inkl. moms.  

 

Rapport –         1.900 kr. inkl. moms.  

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig!