MP Byggesagkyndig

Byggesagkyndig Amager

Vi har byggesagkyndige på Amager

Vi har byggesagkyndige på Amager samt København og omegn som er stedkendte og har et godt kendskab til forskellige boligtyper på Amager, og resten af Sjælland. Vi kan varetage store som små opgaver. Vi besidder mange års erfaringer, derfor kan vi stå inde for vores arbejde, og give dig vores bedste rådgivning.

Hvad kan vores byggesagkyndige levere på Amager

Vores byggesagkyndige har som sagt et bredt kendskab til mange forskellige boligtyper på Amager samt resten af Sjælland. Vi har en bred forståelse inden for den byggetekniske gennemgang af et projekt, hvorfor vi også tør at kalde os selv for grundige og serviceminded. Vi har et uddannet personale som kan vejlede dig frem til det mest hensigtsmæssige ejendomsvalg. Du kan læse mere om, hvorfor du netop skal vælge os lige her

hvordan kan en byggesagkyndig hjælpe dig?

Vores Byggesagkyndig foretager flere punkter støtter vi dig under hele samarabejdet.
  • Byggestyring ved din byggeprojekt. Du kan læse med her.
  • Rådgivning ift. eventuel renovering af ejendommen inden salg.
  • Grundig byggeteknisk gennemgang af bygningen.
  • Besvarelse af spørgsmål i har til ejendommen bygningsdele, skader, fejl og mangler.
  • Rådgivning af ejendommen som helhed sammenlignet med tilsvarende ejendomme.
  • Prisoverslag på de forventede udbedringsomkostninger.
 
Derudover tilbyder vi ligeledes følgende:
  • Syn og skøn med lokal skønsmand
  • Køberrådgivning på Amager og resten af Sjælland
  • Skimmelsvamp rådgivning på alle typer boliger

Vi er din uvildige og faglige byggesagkyndig på amager

MP Byggesagkyndig kan give dig en faglig byggesagkyndig rådgivning, gennem vores uddannede bygningskonstruktører. Vi sørger for, at du træffer den helt rigtige beslutning i forhold til dit byggeprojekt, fremtidige køb eller renoveringsprojekt. Vi har også gode erfaringer med byggestyringen af et ejendomsprojekt. 

Ved hvert projekt arbejder vi ud fra princippet, at rådgivning altid leveres med udgangspunkt i den individuelle sag, som er tilrettelagt den enkelte bygherres behov. Vi mener, at den rette rådgivning og byggetekniske udsyn er afgørende for et byggeprojekt og kan spare en for uhensigtsmæssige udgifter. 

Alle skal have råd til en byggesagkyndig på amager

Hos MP Byggesagkyndig mener vi, at alle har ret til en faglig og uvildig byggerådgivning. Vores priser er derfor fastsat herefter, således at alle har råd til at få saglig samt faglig rådgivning, og vejledning som led i gennemgangen af et byggeprojekt. 

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig!