MP Byggesagkyndig

Byggesagkyndig til nybyggeri

Vi har byggesagkyndige til dit nybyggeri

Byggerådgivning er rådgivning til dig som skal bygge nyt eller om. Som bygherre bliver man præsenteret for flere scenearier. Man skal blandt andet forholde sig til de valg og de udfordringer der måtte opstå i ombygningen, renoveringen og nybyggeriet. Derfor er kan det give mening, at gøre brug af en professionelle byggesagkyndig. En byggesagkyndig kan nemliog også være din byggerådgiver.

Grunden til du skal bruge en byggesagkyndig til nybyggeri?

Som din byggesagkyndig, der også kan være din byggerådgiver, kan vi hjælpe dig med at træffe de helt rigtige beslutinger. Vi har nemlig de forudsætninger der skal til i lyset af vores faglighed. Du vil ofte blive mødt af en byggesagkyndig, som har gjort sig i arkitektur, konstruktion og ingeinør lignende opgaver. Du får derfor en alt i en løsning ved brugen af en byggesagkyndig og som er netop DIN rådgiver, og af den grund skal varetage dine interesser når det kommer til byggerådgivning. 

Hvad kan en byggesagkyndig hjælpe dig med?

En byggesagkyndig er en rådgiver, der hjælper med at fører tilsyn med boliger og føre også tilsyn med sælger eller køber under et boligsalg, eller i forbindelse med renoverings og byggeprojekter. Hvis du overvejer eller har et byggeprojekt kan byggerådgiverne hos MPbygge hjælpe dig, sådan så du undgår alvorlige fejl i byggeriet og undgår at begå store økonomiske fejl.

Hvis du er i en bolighandel eller et byggeprojekt, og der opstår en konflikt mellem de involveret partnere, kan en byggerådgiver fra MPbygge fungere som mægler. En byggerådgiver er ikke en beskyttet titel, med din byggesagkyndige skal have en grundlæggende byggeteknisk uddannelse og være udpeget af Sikkerhedsstyrelsen til at udarbejde tilstandsrapporter. Så når du for en byggesagkyndig fra MPbygge at du for det bedste i branchen.

  • Grundig byggeteknisk gennemgang af bygningen.
  • Byggestyring ved din byggeprojekt. Du kan læse med her.  
  • Besvarelse af spørgsmål i har til ejendommen bygningsdele, skader, fejl og mangler.
  • Rådgivning ift. eventuel renovering af ejendommen inden salg.
  • Prisoverslag på de forventede udbedringsomkostninger. 
  • Rådgivning af ejendommen som helhed sammenlignet med tilsvarende ejendomme.

Derudover tilbyder vi også følgende: 

  • Køberrådgivning i hele København
  • Skimmelsvamp rådgivning på alle typer boliger
  • Syn og skøn med lokal skønsmand

Som din byggesagkyndig kan vi besvarer alle de spørgsmål i måtte have undervejs i samarbejdet.

Få hjælp af en byggesagkyndig i forbindelse med dit byggeprojekt

Hos MP Byggesagkyndig er vi som uddannet bygningskonstruktører faglærte til at give dig en faglig byggesagkyndig rådgivning. Vi sørger for, at du træffer den helt rigtige beslutning i forhold til dit byggeprojekt, fremtidige køb eller renoveringsprojekt. Desuden kan vi også hjælpe med byggestyringen af et ejendomsprojekt. 

Ved hver bolig/ejendom arbejder vi ud fra princippet om, at rådgivning altid leveres med udgangspunkt i den individuelle sag, som er tilrettelagt den enkelte bygherres behov. Vi mener, at den rette rådgivning og byggetekniske udsyn er afgørende for et byggeprojekt og kan spare en for uhensigtsmæssige udgifter. 

Alle skal have råd til en byggesagkyndig til at tag hånd om nybyggeriet

Hos MP Byggesagkyndig mener vi, at alle har ret til en faglig og uvildig byggerådgivning. Af den grund er vores priser også fastsat herefter, hvilket betyder, at alle har råd til at få saglig og faglig rådgivning og vejledning som led i gennemgangen af et byggeprojekt. 

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig!