MP Byggesagkyndig

Hvad er en byggesagkyndig

Hvad er en byggesagkyndig?

En byggesagkyndig er en rådgiver, der hjælper med at fører tilsyn med boliger og føre også tilsyn med sælger eller køber under et boligsalg, eller i forbindelse med renoverings og byggeprojekter. Hvis du overvejer eller har et byggeprojekt kan byggerådgiverne hos MPbygge hjælpe dig, sådan så du undgår alvorlige fejl i byggeriet og undgår at begå store økonomiske fejl.

Hvis du er i en bolighandel eller et byggeprojekt, og der opstår en konflikt mellem de involveret partnere, kan en byggerådgiver fra MPbygge fungere som mægler. En byggerådgiver er ikke en beskyttet titel, med din byggesagkyndige skal have en grundlæggende byggeteknisk uddannelse og være udpeget af Sikkerhedsstyrelsen til at udarbejde tilstandsrapporter. Så når du for en byggesagkyndig fra MPbygge at du for det bedste i branchen.

Hvorfor vælge MPbyggesagkyndig som din byggesagkyndig?

Vælger du MPbygge, er du altid sikret en byggesagkyndig med høj faglig ekspertise indenfor bolig og byggeri samt mange års erfaring i branchen. Med vores høje serviceniveau og vores kvalitetskontrol i forhold til både huseftersyn og gennemgang af rapporter, vil du altid have den bedste oplevelse indenfor din bolighandel.

Hos MPbygge er du derfor sikret en professionel gennemgang af dit kommende boligkøb eller byggeprojekt. Vi er der hele processen igennem og tilbyder dig hjælp til at udarbejde en tilstandsrapport, så du er sikret mod fejl og mangler. Byggesagkyndige hos MPbygge vil derfor sikre at du for den bedste oplevelse igennem hele dig boligkøbe eller byggeprojekt.

Kan en byggesagkyndig have mange roller?

Vores byggesagkyndige kan have mange forskellige hatte på og kan rådgive i mange forskellige ting. Om det er at dialogen med håndværkerne eller opfølgning på byggeriet fra start til slut. Vores byggesagkyndige giver jer som kunde, indblik i alt de kan hjælpe dig med. 

Det er altid vigtigt at en byggesagkyndig er uvildig. Det betyder, at han ikke har nogen personlige eller økonomiske interesse i dit byggeprojekt eller hus og det samme gælder for det andet parti i processen. Den byggesagkyndige skal være neutral igennem hele processen, og hos MPbyggesagkyndig sikre vi at alle får den bedste oplevelse når de vælger en byggesagkyndig fra os.

En byggesagkyndig kan have mange faglige baggrunde og ekspertiseområder, men hos MPbyggesagkyndig er vores byggesagkyndige ofte uddannet som:

  • Konstruktionsdesigner
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Bygge ekspert

Hos MPbygge får du professionel rådgivning af en byggesagkyndig som kan bistå dig igennem alle faserne af dit boligkøb. 

Få den bedst mulige byggerådgivning af en vores professionelle byggesagkyndige

Hos MP Byggesagkyndig er vi som uddannet bygningskonstruktører faglærte til at give dig en faglig byggesagkyndig rådgivning. Vi sørger for, at du træffer den helt rigtige beslutning i forhold til dit byggeprojekt, fremtidige køb eller renoveringsprojekt. Desuden kan vi også hjælpe med byggestyringen af et ejendomsprojekt. 

Ved hver bolig/ejendom arbejder vi ud fra princippet om, at rådgivning altid leveres med udgangspunkt i den individuelle sag, som er tilrettelagt den enkelte bygherres behov. Vi mener, at den rette rådgivning og byggetekniske udsyn er afgørende for et byggeprojekt og kan spare en for uhensigtsmæssige udgifter. 

Vi mener alle skal have råd til en professionel byggesagkyndig

Hos MP Byggesagkyndig mener vi, at alle har ret til en faglig og uvildig byggerådgivning. Af den grund er vores priser også fastsat herefter, hvilket betyder, at alle har råd til at få saglig og faglig rådgivning og vejledning som led i gennemgangen af et byggeprojekt. 

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig!