BYGGESAGKYNDIG AMAGER

Vi har byggesagkyndige på Amager samt København og omegn som er stedkendte og har et godt kendskab til forskellige boligtyper på Amager, og resten af Sjælland. Vi kan varetage store som små opgaver. Vi besidder mange års erfaringer, derfor kan vi stå inde for vores arbejde, og give dig vores bedste rådgivning.

Hvad kan vores byggesagkyndige levere på Amager

Vores byggesagkyndige har som sagt et bredt kendskab til mange forskellige boligtyper på Amager samt resten af Sjælland. Vi har en bred forståelse inden for den byggetekniske gennemgang af et projekt, hvorfor vi også tør at kalde os selv for grundige og serviceminded. Vi har et uddannet personale som kan vejlede dig frem til det mest hensigtsmæssige ejendomsvalg. Du kan læse mere om, hvorfor du netop skal vælge os lige her

byggesagkyndig_amager_1

Hvordan kan en byggesagkyndig hjælpe dig?

Vores Byggesagkyndig foretager flere punkter støtter vi dig under hele samarabejdet.
Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Byggestyring ved din byggeprojekt.

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Rådgivning ift. eventuel renovering af ejendommen inden salg.

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Grundig byggeteknisk gennemgang af bygningen.

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Besvarelse af spørgsmål i har til ejendommen bygningsdele, skader, fejl og mangler.

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Rådgivning af ejendommen som helhed sammenlignet med tilsvarende ejendomme.

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Prisoverslag på de forventede udbedringsomkostninger.

Derudover tilbyder vi ligeledes følgende:
Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Køberrådgivning på Frederiksberg og resten af Sjælland

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Syn og skøn med lokal skønsmand

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Skimmelsvamp rådgivning på alle typer boliger

 

FOR YDERLIGERE SPØRGSMÅL KONTAKT OS HER!

Vi er din uvildige og faglige byggesagkyndig på Amager

MP Byggesagkyndig kan give dig en faglig byggesagkyndig rådgivning, gennem vores uddannede bygningskonstruktører. Vi sørger for, at du træffer den helt rigtige beslutning i forhold til dit byggeprojekt, fremtidige køb eller renoveringsprojekt. Vi har også gode erfaringer med byggestyringen af et ejendomsprojekt. 

Ved hvert projekt arbejder vi ud fra princippet, at rådgivning altid leveres med udgangspunkt i den individuelle sag, som er tilrettelagt den enkelte bygherres behov. Vi mener, at den rette rådgivning og byggetekniske udsyn er afgørende for et byggeprojekt og kan spare en for uhensigtsmæssige udgifter. 

Alle skal have råd til en byggesagkyndig på Amager

Hos MP Byggesagkyndig mener vi, at alle har ret til en faglig og uvildig byggerådgivning. Vores priser er derfor fastsat herefter, således at alle har råd til at få saglig samt faglig rådgivning, og vejledning som led i gennemgangen af et byggeprojekt. 

Hvornår skal man bruge en byggesagkyndig på Amager?

Står du og skal købe et hus eller lejlighed på Amager, kan du med fordel kontakte en af vores byggesagkyndige på Amager. Her vil du få hjælp til tilsyn af boligen, hvor vi sørger for, at der ikke er fejl og mangler i byggeriet, som ikke er oplyst i tilstandrapporten.
 
Overtager man en bolig, hvor man senere finder ud af, at der er fugt i taget, fejl i fundamentet eller noget lignende, kan det blive rigtig dyrt. Det kan derfor give ro i maven at få en professionel, som er ekspert i at finde de små fejl og detaljer, til at gennemse boligen.

Renovering af bolig

Det kan også være, at du står og skal renovere din bolig og derfor søger en byggesagkyndig på Amager, som kan hjælpe med at sikre, at kvaliteten og de byggetekniske krav overholdes. Dette kan både være, hvis du skal have lavet nyt køkken, en tilbygning eller hvis du ønsker at renovere din bolig, inden du sælger den. Hos MP Byggesagkyndig står vi altid klar til at hjælpe med dit næste projekt.

Har du mistanke om fugt og skimmelsvamp?

Har du mistanke om, at der kan være fugt og skimmelsvamp i din bolig, bør du straks kontakte en byggesagkyndig på Amager, eller hvor i landet du bor. Det kan nemlig være sundhedsskadeligt at bo i et hjem med fugtskader og skimmelsvamp, da det kan føre til allergi og astma.
 
Det er ikke altid muligt selv at se, hvor udbredt et problem af fugt, man har, eller spotte skimmelsvampen. Her vil en professionel fra MP Byggesagkyndig kunne lokalisere områder med forhøjet fugt, og både lave en handlingsplan for forløbet samt undersøge årsagen bag det.

En grundig byggesagkyndig på Amager

Hos os finder du grundige og kompetente byggesagkyndige på Amager og resten af Sjælland, som altid tilbyder professionel rådgivning. Dette kan være alt fra køberrådgivning til tjek af fugt og skimmelsvamp. Vi sørger altid for at have en god og gennemsigtig kommunikation under hele forløbet, hvor vores kunders tilfredshed altid er vores højeste prioritet. Find også byggesagkyndig i Odense.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit projekt. Det er også muligt at ringe til os på +45 48 80 78 88 eller skrive en mail til info@mpbyggesagkyndig.dk.

Vi er klar til at hjælpe med dit næste byggeprojekt som din kompetente byggesagkyndig og byggerådgiver. Indhent et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

Bygningstilsyn: Sikkerhed og kontrol under byggeri