HVAD ER EN BYGGESAGKYNDIG

En byggesagkyndig er en rådgiver, der hjælper med at føre byggetilsyn i forbindelse med byggeprojekter samt agere mægler/rådgiver i forbindelse med boligkøb og -salg. 

HVAD ER EN BYGGESAGKYNDIG?

Hvis du skal til at opstarte et byggeprojekt kan vores dygtige og erfarne byggesagkyndige hjælpe dig, så du undgår alvorlige fejl i byggeriet, der senere kan have store økonomiske konsekvenser. Med andre ord er du sikker på at få et byggeri i den kvalitet, du drømmer om og betaler for.

Hvis der midt i en bolighandel eller et byggeprojekt, opstår en konflikt mellem de involveret partnere, kan MP Byggesagkyndig fungere som mægler. En byggesagkyndig er ikke en beskyttet titel, med din byggesagkyndige skal have en grundlæggende byggeteknisk uddannelse.

Boligsyn: Nøje inspektion af boligers tilstand

HVORFOR VÆLGE MP BYGGESAGKYNDIG SOM DIN BYGGESAGKYNDIG?

Vælger du MP Byggesagkyndig, er du altid sikret en byggesagkyndig med høj faglig ekspertise indenfor bolig og byggeri samt mange års erfaring i branchen. Med vores høje serviceniveau og vores kvalitetskontrol i forhold til både byggetilsyn, gennemgang af tilstandsrapporter og køberrådgivning, sørger vi for, at du står bedst muligt.

Alle vores byggesagkyndige har en solid erfaring fra branchen, der kommer dig til gode som kunde hos MP Byggesagkyndig. Lyder det interessant? Så står vi altid til rådighed til en uforpligtende snak samt et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 48 80 78 88, eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Byggesagkyndig: Sikkerhed og kvalitet i byggeprojekter

KAN EN BYGGESAGKYNDIG HAVE FLERE ROLLER UNDERVEJS I PROCESSEN?

Når du vælger MP Byggesagkyndig, kan vi påtage os mange forskellige opgaver. Vi kan styre dialogen med håndværkerne og have løbende opfølgning med dig om byggeriet fra start til slut. Vores byggesagkyndige giver jer således indblik i, om processen kører som planlagt, eller om der er noget særligt, I/vi skal være opmærksomme på.

Det er altid vigtigt at en byggesagkyndig er uvildig. Det betyder, at han ikke har nogen personlige eller økonomiske interesse i dit byggeprojekt eller hus, og det samme gælder for andre parter i processen. Den byggesagkyndige skal være neutral igennem hele processen, og hos MP Byggesagkyndig sikrer vi, at alle får den bedste oplevelse når de vælger en byggesagkyndig fra os.

En byggesagkyndig kan have mange faglige baggrunde og ekspertiseområder, men hos MP Byggesagkyndig er vores byggesagkyndige ofte uddannet som:

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Bygningskontruktør

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Teknisk designer

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Arkitekt

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Ingeniør

Boliginspektion: Omhyggelig vurdering af boligers tilstand

Eller relevant erfaring fra byggebranchen

FÅ DEN BEDST MULIGE BYGGERÅDGIVNING AF EN VORES PROFESSIONELLE BYGGESAGKYNDIGE

Hos MP Byggesagkyndig er vi som uddannet bygningskonstruktører faglærte til at give dig en faglig byggesagkyndig rådgivning. Vi sørger for, at du træffer den helt rigtige beslutning i forhold til dit byggeprojekt, fremtidige køb eller renoveringsprojekt. Desuden kan vi også hjælpe med byggestyringen af et ejendomsprojekt. 

Ved hver bolig/ejendom arbejder vi ud fra princippet om, at rådgivning altid leveres med udgangspunkt i den individuelle sag, som er tilrettelagt den enkelte bygherres behov. Vi mener, at den rette rådgivning og byggetekniske erfaring/viden er afgørende for et byggeprojekt og kan spare en for uhensigtsmæssige udgifter.

VI MENER ALLE SKAL HAVE RÅD TIL EN PROFESSIONEL BYGGESAGKYNDIG

Hos MP Byggesagkyndig mener vi, at alle har ret til en faglig og uvildig byggerådgivning. Af den grund er vores priser også fastsat herefter, hvilket betyder, at alle har råd til at få saglig og faglig rådgivning og vejledning som led i gennemgangen af et byggeprojekt.

Vi er klar til at hjælpe med dit næste byggeprojekt som din kompetente byggesagkyndig og byggerådgiver. Indhent et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

Bygningstilsyn: Sikkerhed og kontrol under byggeri