OVERBLIK OVER BOLIGKØB MED BYGGESAGKYNDIG

Få et godt overblik over boligkøb med en byggesagkyndig.

FÅ OVERBLIK OVER DIT BOLIGKØB SAMMEN MED VORES BYGGESAGKYNDIGE

Hos MP Byggesagkyndig hjælper vi husejer trygt igennem deres boligudfordringer i forbindelse med et boligtjek, gennemgang af tilstandsrapport, rådgivning ved renovering/nybyg, eller ved opstået fugt/ skimmelsvamp.

Vores byggesagkyndige hjælper vi dig sikkert igennem dit kommende boligprojekt. Uanset om du skal bygge eller købe et nyt hus, står vi klar til at rådgive dig gennem hele processen. Som din byggesagkyndig sikrer vi dig det gyldne overblik over både økonomiske og de juridiske faldgruber i dit kommende boligkøb.

Vi står klar til at hjælpe dig med dit boligkøb og dækker størstedelen af Sjælland, så du kan trygt kontakte os, uanset om du har brug for en byggesagkyndig i forskellige dele af Sjælland.

SKAL DU BRUGE KØBERRÅDGIVNING ELLER BYGGE TILSYN?

Overvejer du at købe eller bygge nyt hus? Så lad en byggerådgiver fra MPbyggesagkyndig hjælpe dig sikkert igennem. 

At købe eller bygge et hus er en af de mest betydningsfulde begivenheder i dit liv – uanset om du køber eller bygger nyt hus. Som byggesagkyndige sikrer vi jer, at jeres byggerådgiver kan få jer igennem alt fra et boligkøb eller et boligbyggeri, således så der ikke kommer overraskelser, der kan have økonomiske konsekvenser for jer i fremtiden.

Skimmelbehandling: Effektive løsninger mod skimmelsvamp

VORES BYGGEEKSPERTER ER BÅDE TEKNISK OG JURIDISK KLÆDT PÅ

På denne måde slipper du for at bekryme dig om alle de ubehagelige overraskelser og faldgruber i dit boligkøb. Vi er klar til at rådgive til køberrådgivning og byggestyrelsen.

Det kan vi hjælpe med som byggesagkyndig:

Når du vælger MPbygge som byggesagkyndig for du:

Detaljeret teknisk gennemgang af din fremtidige ejendom eller boligprojekt.
Gennemgang og grundig forklaring af alle de mulige fejl og mangler i ejendommen
Vurdering af din ejendom i forhold til tilsvarende. Læs mere her. 
Rådgivning om den fremtidige vedligeholdelse af den ejendom du har købt
Skøderegistrering, tinglysning, refusionsopørelse og andre former for juridisk køberrådvning. Læs mere her.
Gennemgang af din købsaftale

Hos MPbygge får du professionel byggerådgivning igennem alle faserne af dit boligkøb. Fra den første overvejelser af at få en bolig, til købsaftalen er underskrevet, vi er der hele vejen igennem processen.

Ejendomsrevision: Systematisk gennemgang for ejendomme

FÅ DEN BEDST MULIGE RÅDGIVNING OM DIT BOLIGKØB AF DIN BYGGESAGKYNDIGE

Hos MP Byggesagkyndig er vi som uddannet bygningskonstruktører faglærte til at give dig en faglig byggesagkyndig rådgivning. Vi sørger for, at du træffer den helt rigtige beslutning i forhold til dit byggeprojekt, fremtidige køb eller renoveringsprojekt. Desuden kan vi også hjælpe med byggestyringen af et ejendomsprojekt.

Ved hver bolig/ejendom arbejder vi ud fra princippet om, at rådgivning altid leveres med udgangspunkt i den individuelle sag, som er tilrettelagt den enkelte bygherres behov. Vi mener, at den rette rådgivning og byggetekniske udsyn er afgørende for et byggeprojekt og kan spare en for uhensigtsmæssige udgifter.

VI MENER ALLE SKAL HAVE RÅD TIL EN PROFESSIONEL BYGGESAGKYNDIG

Hos MP Byggesagkyndig mener vi, at alle har ret til en faglig og uvildig byggerådgivning. Af den grund er vores priser også fastsat herefter, hvilket betyder, at alle har råd til at få saglig og faglig rådgivning og vejledning som led i gennemgangen af et byggeprojekt.

mpbyggesagkyndig-100

Vi er klar til at hjælpe med dit næste byggeprojekt som din kompetente byggesagkyndig og byggerådgiver. Indhent et gratis og uforpligtende tilbud i dag.

Bygningstilsyn: Sikkerhed og kontrol under byggeri