MP Byggesagkyndig

Byggesagkyndig på Sjælland

Din byggesagkyndig på Sjælland
– uvildig & professionel byggesagkyndig

Vores byggesagkyndige kører ud til byggesagkyndig overalt på Sjælland. Alle opgaver håndteres professionelt. 

Hvad kan en byggesagkyndig på Sjælland hjælpe dig med?

Vores byggerådgivere er bekendt med alle byer og områder på Sjælland. Med en ekspertviden omkring byggeprojekter, er vi det helt rigtige valg, hvis du skal bruge en byggesagkyndig, der netop er på din side.

Skal du købe nyt hus? Så kan vi også være med omkring købsprocessen med vores køberrådgivning.

Der kan være rigtig mange overvejelser, inden du begiver dig ud i et byggeprojekt eller boligkøb. Netop af den grund, kan give mening at rådføre sig med en professionel byggesagkyndig. Måske er du igang med et mindre eller større renoveringsprojekt af dit hus eller lejlighed? Da kan du også have behov for en byggesagkyndig som din byggerådgiver, der kan se de fejl og mangler der oftest foreligger ved et renoveringsprojekt. 

Uanset hvordan din situation præcis ser ud, kan det være svært at overskue alle faserne og beslutningerne. Vi er her som din uafhængige byggerådgiver, og kan hjælpe med alle dine udfordringer vedrørende byggerådgivning.

Vi kender som sagt de forskellige bolig- og ejendomtyper på Sjælland. Af den grund kan vi leverer køberådgivning, energimærker og tilstandsrapporter. Vi kan vejlede dig frem til det mest hensigtsmæssige ejendomsvalg. Du kan læse mere om, hvorfor du netop skal vælge os lige her

Hvad kan en byggesagkyndig bistå dig med?

  • Grundig byggeteknisk gennemgang af bygningen.
  • Byggestyring ved din byggeprojekt. Du kan læse med her.  
  • Besvarelse af spørgsmål i har til ejendommen bygningsdele, skader, fejl og mangler.
  • Rådgivning ift. eventuel renovering af ejendommen inden salg.
  • Prisoverslag på de forventede udbedringsomkostninger. 
  • Rådgivning af ejendommen som helhed sammenlignet med tilsvarende ejendomme.

Oftest kan du også behov for byggerådgiver, når du skal:

  • Skal have overblik over husets tilstand og tilrettelægge vedligeholdelsen.
  • Skal købe hus (allerede opført eller nyt).
  • Når du skal bygge nyt, om eller til – om du selv står for det eller et byggefirma gør. 

Rådfør dig med en byggesagkyndig inden køb af hus

Inden du skriver under på en købsaftale, kan det være en rigtig god idé at få MP Byggesagkyndig, som din byggerådgiver, med ud for at besigtige ejendommen. Der kan være forhold i tilstandsrapporten – eller forhold, der slet ikke er nævnt i tilstandsrapporten – som byggerådgiveren kan gøre opmærksom på. De forhold kan gøre, at du kan kræve nedslag i prisen eller udbedring af problemet. En uvildig byggerådgiver vil kunne prissætte eventuelle reparationer, så du har noget at gå ud fra, hvis du skal forhandle nedslag i prisen.

Rådgiveren kan her være en bygningskonstruktør, bygningsingeniør, arkitekt eller en anden form for byggesagkyndig.

Hvad koster en byggesagkyndig?

 De normale priser på en byggesagkyndig ligger i gennemsnit mellem 4.000 og 5.000 kr. Hos MPByggesagkyndig har vi dog gjort en dyd ud af, at levere markedets bedste byggesagkyndig service og pris. 

Man skal dog være opmærksom på, at alle projekter er forskellige, hvorfor prisen herfor også kan variere. 

Der er dog selvfølgelig forskel alt efter, hvor stor en bolig der er tale om, og hvilken opgave du skal have udført. De mest almindelige priser er:

Hvorfor skal du vælge en uvildig og faglig byggesagkyndig på Sjælland?

Hos MP Byggesagkyndig er vi som uddannet bygningskonstruktører faglærte til at give dig en faglig byggesagkyndig rådgivning. Vi sørger for, at du træffer den helt rigtige beslutning i forhold til dit byggeprojekt, fremtidige køb eller renoveringsprojekt. Desuden kan vi også hjælpe med byggestyringen af et ejendomsprojekt. 

Ved hver bolig/ejendom arbejder vi ud fra princippet om, at rådgivning altid leveres med udgangspunkt i den individuelle sag, som er tilrettelagt den enkelte bygherres behov. Kontakt os i dag og hør os indtil hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi mener alle skal have råd til en professionel byggesagkyndig på Sjælland

Hos MP Byggesagkyndig mener vi, at alle har ret til en faglig og uvildig byggerådgivning. Af den grund er vores priser også fastsat herefter, hvilket betyder, at alle har råd til at få saglig og faglig rådgivning og vejledning som led i gennemgangen af et byggeprojekt. 

Har du spørgsmål?

Kontakt os

Vi ser frem til at høre fra dig!